ONS TEAM

De advocaten en andere specialisten van Adam & Wolf hebben ruime ervaring in het migratierecht. Belangrijk voordeel is dat de advocaten, voordat zij advocaat werden, eerder bij de IND hebben gewerkt. Die werkervaring stelt hen in staat de kans van slagen van een verblijfs- of werkvergunningsprocedure van tevoren goed in te schatten en eventuele complicaties in een migratieprocedure uit de weg te gaan.

Het belang van de cliënt staat vanzelfsprekend voorop, evenals reële advisering in begrijpelijk Nederlands.

Image Ons Team
Image Ons Team

Stephan Roelofs | Advocaat

Als advocaat-partner bij Everaert Immigration Lawyers in Amsterdam en bij Kortman Immigration Lawyers in Den Haag is hij verantwoordelijk

geweest voor de verruiming van verblijfsmogelijkheden voor Amerikanen, Japanners, luchtvaartpersoneel, freelancers en kennismigranten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in gezinsherenigingszaken en heeft hij vele buitenlandse musici en kunstenaars aan een werk- en/of verblijfsvergunning geholpen. Met enige regelmaat publiceert hij artikelen over het immigratierecht.

Kantoor: 0031 (0) 20 215 10 18
Email: roelofs@adamwolf.nl
Mobiel: 0031-(0)6-47091110

LinkedIn
Image Ons Team
Image Ons Team

Sevil Karadag | Council

Sevil Karadag is zelfstandig advocaat bij Karadag Advocatuur (www.karadag.nl). Als council is zij werkzaam bij Adam & Wolf. Sevil neemt bij afwezigheid van één van de advocaten de advocaten de praktijk waar en ondersteunt Adam & Wolf in drukke tijden.

Image Ons Team
Image Ons Team

Kyugo Wakamatsu | Business Developer

Na zijn universitaire studie in Japan heeft Kyugo Wakamatsu vier jaar in Londen gewoond om Engels en toerisme te studeren. In 2000 is hij naar Nederland verhuisd. Bij Gassan Diamonds in Amsterdam was hij

verantwoordelijk voor de begeleiding van Japanse toeristen in Nederland. Daarna is hij het pad van freelancer opgegaan. Met zijn onderneming ‘QTG Services’ verricht hij Japanse tolk- en vertaaldiensten en treedt hij op als gids voor Japanse toeristen in Nederland. Sinds 2010 treedt hij als tolk en vertaler op voor Japanse onderdanen die in Nederland verblijf willen hebben.

Image Ons Team
Image Ons Team

Meier Boersma | Business consultant

Meier werkt sinds 2010 als business consultant en strateeg voor ondernemers. Hij is gespecialiseerd in het maken van

ondernemingsplannen en het adviseren van startende ondernemers. Hij ondersteunt buitenlandse ondernemers op het gebied van financiën, marketing, belasting, regelgeving en procedures. Meier is betrokken bij verschillende ondernemingen in de creatieve sector zoals Galerie Vriend van Bavink en This Art Fair in Amsterdam.

Image Ons Team
Image Ons Team

Laurie Howland Heckman | Communicatie Manager

Laurie Howland Heckman is Amerikaanse die haar sporen ruimschoots heeft verdient in de internationale reclamewereld. Zij werkt voor zowel

bedrijven als voor non-profit organisaties. Heckman geeft lezingen en organiseert seminars en evenementen voor expats en buitenlandse ondernemers.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:


a. Stephan Roelofs staat geregistreerd op Vreemdelingenrecht.
b. Sevil Karadag staat geregistreerd op Vreemdelingenrecht.